1 Kook de peultjes 2 min. in een bodem water. Spoel koud onder de kraan.
2 Halveer de limoen. Pers 1 helft uit en snijd de andere helft in partjes. Meng het sap, de olie en chilisaus tot een dressing. Pers de gember met een knoflookpers boven de dressing en meng erdoor.
3 Snijd het kapje van de paprika en snijd rondom de zaadlijsten los. Haal de zaadlijsten eruit. Snijd de paprika in ringen. Snijd het vruchtvlees van de mango tot aan de pit in dikke plakken. Snijd de plakken in blokjes.
4 Doe de botersla in een schaal en verdeel de peultjes, paprika, mango en garnalen erover. Besprenkel met de dressing en serveer met de limoenpartjes. Lekker met wat blaadjes verse koriander.
Garnalen-mangosalade is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)