Garnalen met sereh

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Meng in een kom de sojasaus, gembersiroop, sesamzaad en het limoensap. Snijd het citroengras in de lengte doormidden en de helften weer in de lengte doormidden. Snijd de smalste uiteinden puntig. Rijg de garnalen eraan. Laat afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur marineren. Verhit een grillpan en gril de saté in 4 min. gaar. Keer halverwege. Lekker met warme Japanse teriyakisaus (zakje 160 g).

Garnalen met sereh is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosmarinade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
In serehsiroop gemarineerde meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept