Gewokte bloemkool met rode curry

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de sperziebonen in schuine stukken. Kook samen met de bloemkool 3 min. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
  • 2 Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en currypasta 1 min. Voeg de groenten toe en bak 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg halverwege de sojasaus toe.
  • 3 Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Schep het rasp en 2 el sap door de groenten. Voeg naar smaak meer sap toe. Serveer direct. Lekker met pandanrijst en vegetarische groenteballetjes (schaal 210 g).

Gewokte bloemkool met rode curry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept