1 Snijd de onderste 2 cm van de struik paksoi. Snijd de paksoi in repen van 2 cm en de puntpaprika's in ringen. Verhit de sesamolie en 1 el zonnebloemolie in een wok en fruit de ui op laag vuur 2 min. Voeg het wit van de paksoi en de paprika toe en roerbak op middelhoog vuur 5 min. Bak de laatste minuut het groen van de paksoi mee.
2 Klop ondertussen de eieren los met de sambal. Verhit een 1/2 el zonnebloemolie in een koekenpan en bak van de helft van het ei in 3 min. een omelet. Neem uit de pan. Verhit een 1/2 el zonnebloemolie en bak van de rest van het ei nog een omelet. Snijd de omeletten in reepjes. Verhit de rest van de zonnebloemolie en roerbak de gegrilde stukjes 2 min.
3 Kook ondertussen de mie in ruim water met zout in 2 min. beetgaar. Laat uitlekken. Voeg de omelet, gegrilde stukjes en ketjap toe aan het paksoimengsel. Verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Serveer met de mie. Lekker met gebakken uitjes.
Bami met paksoi en omelet is een recept van Albert Heijn