Bami met paksoi en omelet

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de onderste 2 cm van de struik paksoi. Snijd de paksoi in repen van 2 cm en de punt­paprika's in ringen. Verhit de sesamolie en 1 el zonnebloemolie in een wok en fruit de ui op laag vuur 2 min. Voeg het wit van de paksoi en de paprika toe en roerbak op middelhoog vuur 5 min. Bak de laatste minuut het groen van de paksoi mee.
  • 2 Klop ondertussen de eieren los met de sambal. Verhit een 1/2 el zonnebloemolie in een koekenpan en bak van de helft van het ei in 3 min. een omelet. Neem uit de pan. Verhit een 1/2 el zonnebloemolie en bak van de rest van het ei nog een omelet. Snijd de omeletten in reepjes. Verhit de rest van de zonnebloemolie en roerbak de gegrilde stukjes 2 min.
  • 3 Kook ondertussen de mie in ruim water met zout in 2 min. beetgaar. Laat uitlekken. Voeg de omelet, gegrilde stukjes en ketjap toe aan het paksoi­mengsel. Verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Serveer met de mie. Lekker met gebakken uitjes.

Bami met paksoi en omelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept