Linguine met venkel

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd een 1/2 cm van de onderkant van de venkelknol en snijd de knol in dunne plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel op middelhoog vuur 12 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2 Kook ondertussen de pasta volgens de aan­wijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 3 Haal ondertussen het worstvlees uit het vel. Bak het vlees in een koekenpan zonder olie of boter in 6 min. rul. Doe de courgette erbij en bak 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en warm nog 2 min. door.
  • 4 Schep de venkel in een platte schaal en schaaf 3/4 van de kaas erover. Verdeel de linguine over 4 diepe borden en schep de saus erop. Rasp de rest van de kaas erover. Serveer de venkel en sla apart erbij.

Linguine met venkel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept