Bami met balletjes

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe in een vergiet en spoel af met koud water.
  • 2 Verhit 1/3 van de zonnebloemolie met de kerriepoeder en bak de runderballetjes in 15 min. goudbruin en gaar.
  • 3 Verhit de rest van de zonnebloemolie in een wok en fruit de boemboe 1 min. Draai het vuur hoog, voeg de wokgroente en prei toe en roerbak 4 min. Voeg de mie, tonkatsusaus (uit de bak met wokgroente) en taugé toe. Verwarm al omscheppend nog 2 min.
  • 4 Schep de bami in 4 kommen of diepe borden en verdeel de runderballetjes erover.

Bami met balletjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept