1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 7 min. bijna hard. Breng in een pan een laag water aan de kook. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten, en kook de bonen 5 min. Giet af en spoel koud onder stromend water.
2 Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit. Snijd de helften in schuine plakken van 1 cm breed. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kipblokjes in 5 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
3 Verdeel ondertussen de sperziebonen, komkommer, rauwkost en worteltjes over een platte schaal. Pel de eieren, snijd ze in parten en verdeel over de groenten. Doe de satésaus in een steelpan en verwarm 3 min. Verdeel de kip over de groenten. Serveer de rijst en satésaus apart erbij.