Biefstukspies met peper-rozemarijnolie

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe een paar takjes rozemarijn in de fles, snijd van de rest de naaldjes fijn en houd apart. Snijd 1 peper horizontaal doormidden, de andere in plakjes en doe beide in de fles. Schenk de olie erbij. Sluit de fles en laat min. 2 uur trekken.
  • 2 Snijd de biefstuk in gelijke stukken en bestrooi met de fijngesneden rozemarijn. Meng 3 el van de peper-rozemarijnolie met de knoflook en schep om met de biefstuk. Laat afgedekt 30 min. marineren en op kamertemperatuur komen.
  • 3 Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Rijg de biefstuk aan de satéprikkers en rooster de spiesen 4 min. (rare) tot 10 min. (well done). Keer regelmatig. Laat ze 2 min. afgedekt rusten en serveer. Besprenkel eventueel met nog wat olie.

Biefstukspies met peper-rozemarijnolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Peruaanse oeraardappeltjes met rozemarijnolie
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rozemarijntoast met vitello
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Oliver's bonen op toast
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm 'mi-cuit' met sinaasappel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde biefstukspies
15 min + 3 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met koolsalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met bosui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met venkelsalade en petit pains
8 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept