Ribeye met chimichurri

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk het vlees met de olie en bestrooi met peper en zout. Laat afgedekt in 15 min. op kamertemperatuur komen. Steek de barbecue aan.
  • 2 Verwijder het steeltje van de peper. Pureer met een staafmixer de peper met de olie, peterselieblaadjes, oregano, knoflook en azijn in een hoge beker. Snipper de ui en snijd de bieslook fijn. Schep door de chimichurri en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Rooster het vlees 5 min. Keer halverwege. Laat nog 4 min. rusten op een bord, afgedekt met aluminiumfolie. Serveer het vlees met de chimichurri.

Ribeye met chimichurri is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkluif met chimichurri
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met chimichurri
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk Chimichurri
30 min-
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept