Ciabatta salami-kaas-tapenade

4
5 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Halveer de ciabatta in de lengte. Besmeer beide helften met de tapenade. Leg op de onderste helft de gatenkaas. Verdeel er de salami over. Pel de eieren, snijd in plakjes en leg op het brood. Leg de bovenste helft van de ciabatta erop, druk aan en snijd het brood in vieren.

Ciabatta salami-kaas-tapenade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept