Open sandwich rosbief-tonijn

4
5 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de tonijnsalade met de mayonaise. Besmeer de sneetjes brood dun met de tonijnmayo en verdeel er de jonge bladsla met babyspinazie over.
  • 2 Verdeel de rosbief over de sla en schep de rest van de tonijnmayo erop. Garneer met de kappertjes en bestrooi met peper.
  • 3 Snijd de belegde sneetjes brood diagonaal door en verdeel over de borden. Bestrooi met wat chips en geef de rest van de chips er apart bij. Lekker met prei-mosterdsoep.

Open sandwich rosbief-tonijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept