Pittige beefburger

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de mayonaise en hot sauce in een kommetje. Pers 1 teen knoflook erboven, schep om en zet afgedekt in de koelkast. Doe de kruiden met 4 el olie in een kom. Pers de rest van de knoflook erboven en schep om. Voeg peper en eventueel zout toe.
  • 2 Verhit de grillpan of steek de barbecue aan. Bestrijk de aubergine met 2 el olie en gril 3 min. Keer halverwege. Meng met de kruiden. Snijd de tomaat in plakken. Bestrijk met de rest van de olie en gril 2 min. Keer halverwege.
  • 3 Gril de burgers 15 min. Keer regelmatig. Halveer de maisbollen en leg op de onderste helften wat plakjes aubergine. Verdeel de rucola en wat pittige mayonaise erover. Beleg met een burger, 1 plak tomaat en nog wat mayonaise en dek af met de bovenkant van de bollen.

Pittige beefburger is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Raapstelenstamppot met beefburger
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Amerikaanse beefburger
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beefburger & tomaten-maissalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese beefburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept