Salade met brood en komkommer

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  • 2 Snijd de ui in dunne ringen, haal de blaadjes van het basilicum. Snijd de tomaten in parten en de komkommer in dunne plakjes. Meng de ui met de azijn en zet 30 min. apart.
  • 3 Snijd de bollen in blokjes van 3 cm en meng op een bakplaat met de olijfolie. Bak in ca. 20 min. knapperig in de oven. Haal het brood uit de oven en laat 10 min. afkoelen.
  • 4 Scheur de blaadjes basilicum in stukjes. Meng de ui en azijn met de komkommer, tomaat en het basilicum. Schep de broodblokjes erdoor en laat nog 1 min. staan. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Besprenkel met de extra vergine olijfolie.

Salade met brood en komkommer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept