Gnocchi met boter, salie en kaas

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de boter in een steelpan en laat op heel laag vuur smelten.
  • 2 Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Laat uitlekken.
  • 3 Schep het schuim met een schuimspaan van de boter. Schenk de boter rustig over in een koekenpan. Laat het melkachtige vocht (de witte vlekjes in het vet) achter in de steelpan. De boter bakt nu mooier.
  • 4 Haal de blaadjes van de salie. Verhit de boter in de koekenpan en bak de salie 2 min. Voeg de gnocchi toe en bak 1 min. mee. Rasp de helft van de kaas erover en bak nog 1 min. mee. Rasp de rest van de kaas aan tafel erover.

Gnocchi met boter, salie en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept