Parmaham met meloen en perzik

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de azijn en suiker in een steelpan al roerend aan de kook. Laat 2 min. koken tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen.
  • 2 Snijd 2 parten meloen per persoon en verwijder de pitten en schil. Halveer de perziken en verwijder de pit. Verdeel de meloen en perzikhelften over de borden en leg op elk stuk meloen en elke perzikhelft een plak ham. Druppel er wat azijnsiroop over en bestrooi royaal met peper.
  • 3 Snijd de ciabatta in sneetjes van 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ciabatta op niet te hoog vuur in 2 min. goudbruin. Keer regelmatig.Serveer het brood bij de meloen en perzik.

Parmaham met meloen en perzik is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerzoete bospeen met perzik
30 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept