Citroengranita

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het water met de kristalsuiker in een steelpan. Verwarm 10 min. op laag vuur tot de suiker is opgelost en de siroop iets is ingedikt. Neem de pan van het vuur en laat 15 min. afkoelen. Rasp ondertussen de gele schil van 3 schoongeboende citroenen
  • 2 Pers 8 citroenen uit. Zeef het sap. Meng met het rasp door de siroop. Doe in een metalen bak. Zet 4 uur in de vriezer. Roer elke 30 min. los met een vork. Serveer in ijscoupes of glazen.

Citroengranita is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Citroen-frambozenschuimgebak met citroengranita
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroengranita
3uurwachten- Nagerecht
Bekijk recept
Citroengranita
180 min Nagerecht
Bekijk recept

Citroen-frambozenschuimgebak met citroengranita
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroengranita
3uurwachten- Nagerecht
Bekijk recept
Citroengranita
180 min Nagerecht
Bekijk recept