Rundvlees met Parmezaan

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de biefstuk met een scherp keukenmes in zeer dunne plakjes, vervolgens in reepjes en daarna in kleine blokjes. Snijd de blokjes nog fijner.
  • 2 Snijd de knoflook fijn en pers de citroen uit. Doe het vlees met de helft van het sap, de knoflook, olie en flink wat peper en zout in een kom. Schep om en laat 10 min. staan. Proef het vlees en breng eventueel op smaak met meer peper, zout en citroensap.
  • 3 Meng de rucola met de olie en citroensap naar smaak. Serveer het vlees met de rucola en Parmezaanse kaas

Rundvlees met Parmezaan is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept