Biefstuk met balsamicosiroop

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aardappelpartjes in 8 min. goudbruin en gaar.
  • 2 Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Snijd de biefstuk in 4 stukken en bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Bak in 4-5 min. rosé (voor medium iets langer), keer halverwege.
  • 3 Snijd de biefstuk in plakjes en leg op de borden. Snijd de rode ui in halve ringen en halveer de romaatjes. Schep er de rucola, romaatjes en ui bij. Druppel de balsamicosiroop erover. Rasp de geraspte kaas erboven en bestrooi met peper. Serveer met de aardappelpartjes.

Biefstuk met balsamicosiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tuinerwtentimbaaltje met balsamicosiroop
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met balsamicosiroop
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mediterrane boerenkool met merguez
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemensalade met pancetta en krokant ciabattakruim
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept