Frambozen-balsamicomuffins

12
20 min
Gebak
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Smelt de boter en laat iets afkoelen. Rasp de oranje schil van de sinaasappels en pers de vruchten uit.
  • 2 Doe het rasp, 125 ml sap, de karnemelk en het ei in een kom. Voeg de gesmolten boter toe en klop luchtig met een garde. Meng het griesmeel met het bakmeel en de suiker in een kom. Meng al roerend met een garde het sinaasappelmengsel in delen erdoor. Schep ⅔ van de frambozen voorzichtig door het beslag.
  • 3 Doe de papieren vormpjes in de muffinvorm en verdeel het beslag erover. Schep op elke muffin 1 tl crema di balsamico. Haal voorzichtig de satéprikker door het beslag zodat u een marmereffect krijgt. Verdeel de rest van de frambozen over de muffins en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Neem uit de oven en laat 30 min. afkoelen op een rooster.

Frambozen-balsamicomuffins is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept