Bloem­kool­stamp­pot met dil­le en ka­bel­jauw­bur­ger

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de bloemkool in roosjes. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze met de bloemkool in water met zout in 20 min. gaar.
  • 2 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kabeljauwburgers in 8-10 min. bruin en krokant. Keer ze halverwege.
  • 3 Verhit 1 el olie in een andere koekenpan en bak de spekreepjes in 3 min. knapperig uit. Roer de crème fraîche, mosterd en dille erdoor. Giet de aardappelen met bloemkool af en stamp grof met de pureestamper. Schep het spek erdoor.
  • 4 Schep de stamppot op de borden en leg er een kabeljauwburger bij.

Bloem­kool­stamp­pot met dil­le en ka­bel­jauw­bur­ger is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwburger met mosterdmayonaise
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met andijvie-tomaatstamp
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met mangochutney
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met zuurkool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolstamppot met walnoten-kaassaus
30 min-
Bekijk recept
Pittige bloemkoolstamppot met tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolstamppot met walnotensaus
0 min
Bekijk recept
Bloemkoolstamppot met walnotensaus
Bekijk recept