Shanghai paksoi met shiitake en bosui

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Doe de paksoi in een stoommand of -pan en stoom in ca. 10 min. gaar.
  • 2 Schil ondertussen de gember en snijd hem fijn. Snijd de shiitakes in vieren en de bosuitjes in ringetjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en bak de gember en ui 2 min. Voeg de shiitakes toe en roerbak 3 min. Roer de oestersaus los met de sambal en het water. Schenk het bij de shiitakes en roerbak nog 1 min.
  • 3 Doe de paksoi in een schaal en verdeel de shiitakes met de saus erover. Bestrooi met het sesamzaad en de bosui.

Shanghai paksoi met shiitake en bosui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Salade van paksoi en rettich
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure noedelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kipcurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept