Bloemkool met kormasaus

4
10 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.
  • 2 Verwarm ondertussen de kormasaus in een hapjespan. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 3 min. goudbruin.
  • 3 Doe de bloemkool in een schaal, meng met de saus en bestrooi met het amandelschaafsel.

Bloemkool met kormasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipspiesen met kormasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fijngesneden varkenshaas in kormasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde roerbakschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept