Bloemkool met katjang pedis

4
10 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.
  • 2 Verwarm de olie in een pan op laag vuur en fruit de koriander 1 min. Zet het vuur hoger, voeg de bloemkoolroosjes toe en bak 1 min. Hak de katjang pedis grof en strooi over de bloemkool.

Bloemkool met katjang pedis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinesekoolrolletjes met gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté met sambalboontjes en katjang pedis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte hoisinvarkenshaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept