Champignonragout met groene asperges

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 10 min. goudbruin op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  • 2 Snijd ondertussen de houtachtige onderkant (3 cm) van de asperges. Snijd de champignons in kwarten. Verhit de boter in een hapjespan en bak de asperges en champignons 6 min. op hoog vuur. Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg de Boursin Cuisine en de tijm toe. Laat 5 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Schep af en toe om.
  • 3 Serveer de ragout met de aardappelschijfjes.

Champignonragout met groene asperges is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevuld brood met champignonragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-champignonragout met rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonragout
10-20 min -
Bekijk recept
Scandinavische Kip-champignonragout
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept