Snijd de knoflook fijn en de uien in ringen. Verhit een beetje olie in een pan en fruit de uien en knoflook even aan. Voeg de pompoenblokjes en de salie toe en bak deze ongeveer 15 min. Verwarm de oven op 180 graden. Als je het quichedeeg nog niet klaar hebt dan kun je deze nu maken. Bekleed de bakvom met bakpapier en vet de randen in. Rol het deeg uit en bekleed de bakvorm hiermee. Prik gaatjes in de bodem en bestrooi met paneermeel. Klop de eieren los met de ricotta en breng op smaak met flink wat peper en zout. Schep de helft van de pompoen over de quichevorm en verdeel wat geitenkaas en hazelnoten er over. Schep de rest van de pompoen er over en verdeel de laatste beetjes geitenkaas en hazelnoten er over. Giet het eiermengsel gelijkmatig over de quiche. Scheur de parmaham in stukjes en leg deze er boven op. Zet de quiche ongeveer 40 min in de oven. Controleer met een sateprikker of hij gaar is van binnen.