Verwarm de oven op 175 graden. Splits de eieren en mix het eiwit met ¾ deel van de suiker helemaal goed stijf. Zorg er voor dat je een helemaal schone kom en mixer gebruikt. Klop daarna in een andere kom het eigeel met de andere ¼ deel van de suiker tot een romig lichtgeel mengsel. Schep het eigeel bij het eiwit en schep deze er luchtig door heen. Zeef daarna de bloem, maïzena en cacao er bij en schep deze er ook door heen. Als je de kleur nog iets donkerder wilt dan voeg je nog een beetje extra cacao toe. Bekleed een bakplaat met bakpapier en giet het beslag hierop. Strijk het uit tot een mooie rechthoek van ongeveer 1 tot 2 cm dik. Zet de cake ongeveer 15 min in de oven. Mix ondertussen de slagroom met de klopklop en 1 eetl suiker stevig en was het fruit. Controleer of de plak cake gaar is. Laat hem een paar min afkoelen en haal hem dan voorzichtig los van het bakpapier. Rol hem heel voorzichtig zonder vulling op laat hem zo afkoelen. Haal daarna de folie er af en rol hem langzaam een beetje terug (hij hoeft niet helemaal plat te liggen). Besmeer met een laag room en verdeel de vruchtjes er over. Rol hem daarna weer zachtjes terug en laat hem verder in de aluminiumfolie minimaal een uur opstijven in de koelkast. Je kunt ook de cacao weglaten en vervangen door een beetje extra maizena, zo krijg je een witte cakerol.