Meet de hoeveelheid warm water af dat je nodig hebt voor de broodmix. Voeg de basilicum, karwijzaad en 1 fijngehakt teentje knoflook toe aan het water en pureer tot een glad sapje. Voeg het water toe aan de broodmix en bereid het deeg verder zoals op de verpakking staat beschreven. Als het brood voor de eerste keer heeft gerezen kneed je de helft van het vegetarisch gehakt er door en laat je het afgedekt voor de 2e keer rijzen. Verhit een beetje olijfolie in een pan en bak de andere teen knoflook met de ui, rode peper en amandelschaafsel. Voeg al roerend de tomatenpuree toe en verwarm dan de andere helft van het vegetarisch gehakt nog 1 minuutje mee. Zet de stoompan met een laag water op het vuur. Maak na de 2e rijs 8 bolletje van het deeg en druk deze plat. Schep ongeveer 1 eetlepel van de vulling in het midden en vouw ze dicht. Stoom ze in 20 minuten gaar. Dit recept komt uit het digitale e-kookboek van flexitarier.nl