Week de gelatine 5 minuten in koud water. Laat de mandarijntjes uitlekken en leg er een paar apart voor garnering. Prak de rest van mandarijntjes fijn. Breng 2 eetlepels van de mandarijnenpuree in een steelpan tegen de kook aan. Haal de pan van het vuur, knijp de gelatine uit en voeg toe aan de mandarijnenpuree en roer totdat de gelatine is opgelost. Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel de yoghurt, gelatinemengsel en de rest van de mandarijnenpuree erdoor. Giet het mengsel in een kookpan of vorm van ca 14 cm doorsnee. Bedek de bovenzijde met lange vingers. Laat de charlotte minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Snijd met een mes langs de rand zodat de charlotte los komt en/of houd de onderzijde van de vorm even in een kom met warm water. Stort de charlotte op een bord. Plak de rest van de lange vingers tegen de rand en strik het lint erom. Verdeel de rest van de mandarijnen over de charlotte en versier eventueel met wat slagroom.