Verwarm de oven op 200 garden. Dep de vis droog. Rasp de schil en knijp het sap uit van 1 limoen en meng dit met elkaar. Besmeer de vis met het limoen mengsel en bestrooi met peper en zout en laat ondertussen marineren. Roer de kokosmelk met de rode curry en het uitgeperste teentje knoflook door elkaar. Snijd de groenten in stukjes en reepjes, bestrooi met peper en zout en bak deze in een beetje olijfolie een minuut of 5 in een grote pan. Leg de vis op een groot stuk bakpapier. Verdeel een beetje van de kokos-currysaus er over. Schep wat van de groente op en naast de vis. Bestrooi met een beetje geraspte kokos en garneer met een schijfje limoen en een takje verse peterselie. Vouw de pakketjes aan de bovenzijde goed dicht en druk de randen goed in elkaar. Bind de uiteindes met een touwtje goed dicht. Leg de vis 20 minuten in de oven. De vis wordt nu gaar gestoomd en de smaken van de kruiden en groente mengen zich met elkaar. Kook ondertussen de rijst volgens de verpakking. Serveer de vispakketjes met een schepje rijst.