Kersen koffie dessert

4
25 min -
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de cake in kleine stukjes en dus deze zachtjes op de bodem van de glazen. Verdeel ongeveer 1 a 2 eetlepels koffie per glas er over de cake en laat even intrekken. Klop inmiddels de slagroom met de suiker stijf en meng met de mascarpone. Schep wat room op de cake en strijk glad. Laat de kersen uitlekken en verdeel ze over de room, houd er 4 apart. Schep nog een toef room op der kersen en garneel met de overgbleven kersen en koffieboontjes. Serveer direct of bewaar zolang in de koelkast.

Kersen koffie dessert is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept