Verwarm de oven op 200 graden. Verwarm in een pannetje het water met de boterblokjes en snufje zout. Breng aan de kook en voeg de bloem in een keer toe als de boter gesmolten is. Roer met een houten lepel goed door tot er een luchtige deeg bal ontstaat. Zet het vuur uit en laat 5 min afkoelen. Mix de eieren er een voor een door heen met een mixer tot het deeg vast en glanzend is. Doe het deeg in een spuitzak of garneerspuit en maak mooie toefjes op bakplaat bekleed met bakpapier. Gebruik een glad rond spuitmondje.Je kunt ook proberen met twee kleine natte lepeltjes deeghoopjes te maken. Zorg er voor dat er enige afstand tussen de hoopjes deeg zit. Zet de bakplaat ongeveer 15 minuten in de oven totdat de soesjes groot, luchtig en lichtjes bruin zijn geworden. Maak de ovendeur niet open anders bestaat de kans dat de soesjes inzakken. Als ze klaar zijn zet je de oven uit en laat je de ovendeur nog 10 min op een kiertje staan. Laat ze daarna afkoelen. Klop de slagroom stijf met een eetl suiker en de klop fix. Knip met een schaartje kleine inkepingen aan de onderzijde van de soesjes. Vul de spuitzak of garneerspuit met de room en gebruik een klein dun spuitmondje en vul de soezen van onder met de room. Smelt de chocolade au bain marie en doop de soesjes er een voor een in en laat afkoelen in de koelkast. Prik Nederlandse vlaggetjes bovenin de soesjes en je hebt een lekker en leuk hapje voor tijdens koninginnedag of Nedederlandse voetbalwedstrijden.