Chocolade paasmuffins

55 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 175 graden. Doe de boter met de suiker in een kom en mix met een mixer door elkaar. Voeg een voor een de eieren toe terwijl je mixt. Zeef de bloem er bij en voeg het bakpoeder, cacao en een snufje zout toe en mix nog een minuutje door. Doe papieren vormpjes in een muffinbakblik of vorm en vul ze zeker voor ¾ met het beslag. Zet ze ongeveer 25 – 30 minuten in de oven. Controleer met een sateprikker of ze goed zijn van binnen. Als je de prikker schoon uit de muffin komt dan is hij gaar. Meng ondertussen de poedersuiker met een paar druppels water tot een glazuur. Rasp de reep chocolade. Haal de muffins uit de oven en laat een half uurtje afkoelen. Bestrijk ze met een beetje glazuur en bestrooi met de chocolade rasp. Leg op iedere muffin een (wit) chocolade eitje.

Chocolade paasmuffins is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Paasmuffins
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept voor muffins
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept