Klassieke carpaccio

Voorgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de carpaccio over 4 borden en garneer met de rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Bestrooi met een beetje peper en zout. Roer de olijfolie met de balsamicoazijn los en besprenkel de carpaccio hiermee.

Klassieke carpaccio is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept