Verwarm de oven op 180 graden. Meng de suiker, het ei en een snufje zout en klop met een garde goed door. Doe beetje bij beetje de bloem er bij en meng met een houten lepel verder door. Snijd de boter in kleine stukjes en meng ook onder het deeg en kneed goed door met je handen. Laat het 10 minuten afkoelen in de koelkast. Bestuif het aanrecht of tafel met wat bloem en rol het deeg uit. Vet de vormpjes in en bekleed deze met het zanddeeg. Leg een stukje bakpapier op de vormpjes en vul met steunvulling (droge spliterwten, peulvruchten of linzen bijvoorbeeld). Zet de vormtjes ongeveer 15 min in de oven. Smelt ondertussen de witte chocolade met de slagroom au bain marie of in de magnetron en roer goed door. Verwijder de steunvulling en het bakpapier en laat de gebaksvormpjes een beetje afkoelen. Bestrijk de bodem met frambozenjam en vul ze verder met de witte chocolade. Zet ze een half uurtje in de koelkast en beleg met de verse frambozen en versier ze eventueel met zilveren balletjes of andere decoratie om er een kersttintje aan te geven. Zet ze nog een uurtje in de koelkast zodat de chocolade nog wat stijver wordt.
Witte chocolade dessert met frambozen is een recept van Leuke Recepten