Laat de vis ontdooien, dep goed droog en snijd de blokken doormidden. Rasp de citroen en knijp daarna de citroen uit en vang het sap op. Besprenkel de visfilets met het citroensap en bestrooi met peper en zout. Haal ze daarna door de bloem. Klop het eitje los en haal de bebloemde visfilets hier door heen. Als laatste meng je de citroenrasp met het paneermeel en paneer je de visfilets hier in. Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar. Hak ondertussen de knoflook en het uitje fijn en bak ze in de olijfolie aan. Voeg in etappes de spinazie toe totdat deze helemaal geslonken is en het overtollige vocht verdamt is (je kunt de spinazie ook laten uitlekken in een vergiet). Giet ondertussen de aardappelen af en stamp ze fijn. Roer de crème frache en de kaas er doorheen. Meng de smeuïge puree met de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Roer als laatste de geroosterde pijnboompitten er door. Verhit een eelt olijfolie en een klein klontje boter in de pan en bak de vissticks aan beide kanten in ca 3 minuten krokant en goudbruin. Serveer de spinaziestamppot met de zelf gemaakte vissticks. //
Spinaziestamppot met vissticks is een recept van Leuke Recepten