Verwarm de grill (of oven 200 graden) voor of maak gebruik van de bbq. Maak eerste de dressing door middel van de olijfolie, honing en balsamico-azijn door elkaar te mengen. Breng op smaak met wat peper en zout. Doe de sla in een kom en meng de dressing er door. Voeg de pijnboompitten, peen julienne, spekjes en cherry tomaten toe en meng alles voorzichtig met een (sla)vork. Bewaar aan aantal pijnboompitten en spekjes voor de garnering. Verdeel de sla over 4 bordjes. Heb je 2 dikke plakken geitenkaas dan snijd je deze door horizontaal door midden zodat je 4 dunnere plakken hebt. Leg ze op een stuk bakpapier of aluminiumfolie en bak ze 5 minuten onder grill of op de barbecue. Omdat ze erg zacht zijn kun je het beste het bakpapier in vieren knippen en ze van het papier laten afglijden op de salade. Garneer met wat spekjes en pijnboompitten.
Salade met warme geitenkaas is een recept van Leuke Recepten