Snijd het vlees in blokjes van ca 3 cm. Verhit de boter in de pan en bak het vlees rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en bewaar op een bord. Hak de ui fijn en bak deze in het vocht van het vlees glazig. Doe het vlees weer terug in de pan en voeg de runderbouillon, worcestersaus, suiker, tomatenpuree en het blik met stukjes tomaat toe. Laat het ongeveer 2 uur afgedekt zachtjes stoven. Giet de worteltjes af en snijd in kleine stukjes. Voeg de laatste 10 minuten de worteltjes en de peterselie toe. Breng eventueel op smaak met wat peper en zout. Verwarm de oven voor op 200 garden. Maak het bladerdeeg op maat door bijvoorbeeld sommige vellen of stukjes aan elkaar te drukken met je vingertoppen. Doe de stoofschotel in een ovenschaal en bedek met het bladerdeeg. Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg hiermee. Zet de steak pie 15 minuten in de oven totdat het bladerdeeg goudbruin en knapperig is. Lekker met wat gebakken of gekookte aardappeltjes en/of een salade. Je kunt ook het bladerdeeg op maat maken van de ovenschaal, op een bakplaat leggen en afbakken terwijl het vlees staat te stoven. Als het vlees klaar is schep je deze in de schaal en leg je het afgebakken bladerdeeg er boven op. Zo neem je de kans weg dat het bladerdeeg inzakt en bespaar je bovendien tijd. Lees hier meer tips voor lekker mals stoofvlees