Mini focaccia met tomaat

60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de broodmix met het water, een snufje zout en oregano in een kom en mix met deeghaken. Kneed het tot een compacte deegbal en laat 40 min afgedekt rijzen. Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Verdeel het deeg in 4 bollen. Rol de bollen deeg uit met wat bloem of tussen bakpapier (zie kooktip). Bestrijk de focaccia’s met olijfolie. Snijd de tomaatjes in tweeen of vieren en verwijder het vocht en zaadjes. Leg de stukjes tomaat op de broodjes en bestrooi met zout, peper en rozemarijn. Bak ze in 8 minuten mooi bruin.

Mini focaccia met tomaat is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept