Snijd de tilapia in stukjes. Maak een marinade in een kom van sojasaus en teriyakisaus en schep de stukjes vis er voorzichtig door heen. Laat een half uurtje marineren in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 graden. Ontdooi het stapeltje loempiavellen onder een natte schone theedoek zodat ze niet uitdrogen. Vet 4 kommetjes in met zonnebloemolie. Leg een loempiavel in een kommetje en bestrijk lichtjes met nog een laagje zonnebloemolie. Herhaal dit nog 2 keer. Het bovenste laagje moet ook ingestreken zijn. Knip daarna eventuele stukjes af die buiten de rand het kommetje hangen. Zet de kommetjes ongeveer 10 minuten in de oven totdat ze goud bruin zijn. Haal daarna voorzichtig de krokante bakjes uit de kommetjes en laat afkoelen. Rooster de cashewnoten 2 minuten in een koekenpan. Haal ze uit de pan en roer ze door de ketjap. Bak nog 1 minuut en pan en laat afkoelen op een stukje bakpapier. Leg ze uit elkaar zodat ze niet aan elkaar plakken. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprik en snijd in reepjes. Verhit een eetl zonnebloemolie in een wokpan en bak de knoflook met de verse gember aan. Voeg de peultjes, paprika en bosui toe en bak 5 minuten. Haal de stukjes vis uit de kom en bak deze 5 minuten in een koekenpan. Schenk de overbleven marinade bij de groente en roer goed door. Schep na 2 minuten de groente in de krokante bakjes en serveer de stukjes vis er oven op. Bestrooi met de cashewnoten. Weinig tijd: serveer de groente met vis in schaaltjes samen met wat rijst in plaats van de zelfgemaakte loempiabakjes.