Bruschetta met geitenkaas

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 170 graden. Snijd het stokbrood in 4 stukken en snijd deze dwars door midden. Beleg de 8 stukken met de geitenkaas. Snijd de abrikoosjes in kleine stukken en verdeel samen met de walnoten over de geitenkaas. Druppel er een paar druppels honing over en zet ongeveer 10 min in de oven. Serveer lauw.

Bruschetta met geitenkaas is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept