Boemboe bali

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak alle ingrediënten schoon. Houd het salamblad, citroengras en water apart en hak de rest fijn. Doe de stukjes in een vezel en stam in ongeveer 5 minuten alles tot een fijne pasta. Verhit een (wok)pan op het vuur en voeg de kruidenpasta toe. Voeg ook het salamblad, citroengras en water toe en laat 10 minuutjes zachtjes sudderen totdat het water geabsorbeerd is. Je kunt nu de boemboe gebruiken om vlees, vis of groente te marineren of maximaal 2 weken afgesloten bewaren in de koelkast.

Boemboe bali is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Telor boemboe bali - gekookte eieren in chilisaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indische salade met knapperige sajoerboontjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balinese kip
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daging Boemboe Bali
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept