Maal de oreo koekjes fijn in de blender of keukenmachine. Voeg de witte chocoladepasta toe en mix nog even goed door. Doe de massa in een kom en kneed met je handen tot een grote bal. Draai er dan kleine balletjes van. Mochten de balletjes niet goed blijven plakken en nog kruimelig zijn dan doe je ze terug en mix je er nog een halve eetlepel witte chocolade door. Leg alle balletjes op bakpapier en laat ze een nachtje hard worden in de koelkast. Smelt de chocoladereep au bain marie. Haal de balletjes voorzichtig met een theelepel door de chocolade en leg ze op een vlakke ondergrond met huishoudfolie. Zorg er voor dat je de balletjes niet te lang in de chocolade houd anders smelt ook het oreo-mengsel. Zet de met chocolade omhulde truffels 20 minuutjes in de koelkast en als de chocolade iets hard begint te worden kun je ze voorzichtig door de cacaopoeder rollen. Om de truffels te versieren met de witte chocolade laat je de balletjes nog een uurtje in de koelkast staan totdat de chocolade hard is geworden. Soms kan het wat langer duren, dit is ook afhankelijk van het soort en merk chocolade die je hebt gebruikt. Je kunt er dan ook voor kiezen om de balletjes even in de vriezer te leggen. Verwarm de witte chocolade in een afgesloten bakje ongeveer een minuut in de magnetron totdat de chocolade gesmolten is. Giet de witte chocoladesaus in een zakje en knip een heel klein puntje uit een hoekje onderin en spuit snel slierten over de truffels en laat weer opstijven in de koelkast.