Splits het ei en klop met een schone mixer het eiwit stijf. Zeef de bloem boven een beslagkom en voeg 1 eetlepel suiker, karnemelk, gewone melk en de eidooier toe. Mix alles tot een stevige massa. Schep het eiwit er door heen. Smelt een klontje boter in een koekenpan en schep met een sauslepel 4 schepjes beslag in de pan. Bak 2 min totdat de onderkant goudbruin is en draai om en bak ook de andere zijde nog 2 minuutjes. Klop ondertussen de slagroom stijf met 1 eetlepel suiker en de slagroomversteviger. Was de aardbeien en snijd door de helft door midden, bewaar een paar hele voor de garnering. Leg 2 pancakes op een bord en schep een flinke schep slagroom er op. Leg er een aantal aardbei helften op en dek af met de andere twee pancakes. Schep er nog wat slagroom boven op en garneer met een halve aardbei. Bestrooi met poedersuiker en leg nog een paar hele aardbeien op het bord. Serveer lauwwarm.