Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen en snijd ze in de lengte in parten. Breng een pan met water aan de kook en kook de aardappelen 10 min. Giet ze af en doe ze in een ovenschaal. Snijd 1 citroen in schijven en leg op de aardappelen. Pers 1 knoflookteentje uit en meng samen met 2 eetl olijfolie en besprenkel de aardappelen en citroen hiermee. Zet de schaal 15 min in de oven. Maak ondertussen de marinade voor de kip doormiddel van 4 eetl olijfolie te mengen met 2 uitgeperste knoflookteentjes en 2 takjes tijm. Meng de marinade met de kipdrumsticks en bestrooi met peper en zout en laat 10 min staan. Verhit een koekenpan en bak de kipdrumsticks goudbruin. Voeg 100 ml water en de rode ui toe en laat de kip 10 min zachtjes stoven. Schep dan de kip en ui in de ovenschaal met de aardappelen. Snijd de 2e citroen in schijven en leg samen met de overgebleven 3 takjes tijm op de aardappelen en kip. Breng op smaak met peper en zout. Zet de ovenschaal ca 10 min in de oven. Lekker met een salade of broccoli.