Rooster de pijnboompitjes in een klein pannetje zonder boter of olie goudbruin. Snijd de geroosterde paprika in dunne reepjes. Smeer de roomkaas op de sneetjes stokbrood en beleg met reepjes geroosterde paprika en bestrooi met de pijnboompitjes MET PESTO EN PARMAHAMROLLETJES: Ingrediënten 3 sneetjes stokbrood 2 eetl groene pesto 3 plakjes parmaham Handje rucolaVoorbereiding Verdeel de rucola in 3 hoopjes en leg op de plakjes parmaham en rol ze op. Besmeer de sneetjes met groene pesto en leg de rolletjes met rucola er op. MET MOZZARELLA EN TOMAAT Ingrediënten 3 sneetjes stokbrood 2 eetl groene pesto 1 tomaat ½ bol mozzarellaVoorbereiding Was de tomaat en snijd in plakken. Snijd ook de mozzarella in plakken. Verdeel de pesto over de sneetjes stokbrood en beleg met de mozzarella en tomaat. Deze bruschetta’s zijn ook lekker als je ze 3 min verwarmd in een oven op 180 graden.