3 soorten bruschettas

30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de pijnboompitjes in een klein pannetje zonder boter of olie goudbruin. Snijd de geroosterde paprika in dunne reepjes. Smeer de roomkaas op de sneetjes stokbrood en beleg met reepjes geroosterde paprika en bestrooi met de pijnboompitjes MET PESTO EN PARMAHAMROLLETJES: Ingrediënten 3 sneetjes stokbrood 2 eetl groene pesto 3 plakjes parmaham Handje rucola
Voorbereiding
Verdeel de rucola in 3 hoopjes en leg op de plakjes parmaham en rol ze op. Besmeer de sneetjes met groene pesto en leg de rolletjes met rucola er op. MET MOZZARELLA EN TOMAAT Ingrediënten 3 sneetjes stokbrood 2 eetl groene pesto 1 tomaat ½ bol mozzarella
Voorbereiding
Was de tomaat en snijd in plakken. Snijd ook de mozzarella in plakken. Verdeel de pesto over de sneetjes stokbrood en beleg met de mozzarella en tomaat. Deze bruschetta’s zijn ook lekker als je ze 3 min verwarmd in een oven op 180 graden.

3 soorten bruschettas is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschetta’s met rosbief en aspergetips
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta variaties
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
bruschettas met kaastapenade
20 min
Bekijk recept
Bruschettas met fruitige geitenkaas
20 min
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept