Appel-kaneelcake

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de boter in stukken en doe samen met de suiker en de vanillesuiker in een kom. Mix ze tot een romig mengsel. Mix een voor een de eieren en door en mix het 1 minuut tot een glad en luchtig mengsel. Voeg nu in porties het bakmeel er bij en mix het beslag nog 2 minuutjes goed door op de hoogste stand. Schil de appel, snijd in blokjes en meng met de kaneel en de bloem. Vet de cakevorm in en bestrooi met paneermeel. Spatel de appels door het beslag en giet alles in de cakevorm. Bak de cake in ongeveer 60 min gaar.

Appel-kaneelcake is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-kaneelcake met kersenjam
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelcake In Laagjes
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kaneelcake Met Geflambeerde Appel
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelcake in laagjes
0 min
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept