Rigatoni pecorino

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rasp de kaas en voeg deze samen met het citroensap in een kom en roer de olie er door heen. Giet de pasta af en vang een klein kopje van het vocht op en voeg deze in de kom bij het citroen-kaas mengsel. Doe de rigatoni weer terug in de pan en giet het mengsel er bij. Verwarm dit samen nog 2 minuutjes in de pan. Verdeel de pasta over 4 borden en bestrooi met peterselie. Lekker als hoofdgerecht met vis zoals zeewolf of pangasius filet.

Rigatoni pecorino is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept