Romige zalmwraps met avocado

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ui in halve ringen, de paprika in reepjes en de zalm in stukjes.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika 2 min. Meng de zalm erdoor en verwarm 2 min. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil de vrucht. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Bestrijk de wraps met de zuivelspread. Verdeel de veldsla, zalm met groenten en de avocado erover. Rol ze op en leg ze op een schaal.

Romige zalmwraps met avocado is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept