Wortel met knolselderij

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • 2 Schil de knolselderij en snijd in plakken van
  • 15 cm breed. Snijd de plakken in repen van 2 cm. Schil en rasp de gember. Meng met de olie, het zout en de koriander.
  • 3 Schep de bospeen en knolselderij in een kom door de gember-korianderolie. Verdeel de groente over de bakplaat en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven gaar.

Wortel met knolselderij is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept