Gegrilde kipfilet met pasta en peterseliepesto

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de grillpan, bestrijk de kip met 1/4 van de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril de kip in 12 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
  • 2 Maal de peterselie, knoflook, kaas, walnoten en het citroenrasp fijn met de staafmixer of in keukenmachine. Voeg de rest van de olie toe en maal tot een gladde pesto. Meng de pesto door de pasta. Snijd de kip in schuine plakken en serveer met de pasta.

Gegrilde kipfilet met pasta en peterseliepesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Caprese met peterseliepesto
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knoflooksoep met parmahamchips
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met peterseliepesto en gedroogde vruchten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yellow fin sole met peterseliepesto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept